Międzynarodowy Dzień Wolontariusza w Fundacji Veolia Polska

5 grudnia Fundacja Veolia Polska wraz z Wolontariuszami obchodziła Międzynarodowy Dzień Wolontariusza.
W tym celu zorganizowała spotkanie dla swoich Wolontariuszy – pracowników Grupy Veolia w Polsce, podczas którego Prezes Fundacji Jowita Mytnik-Skała, koordynator wolontariatu oraz zespół fundacji podziękowali Wolontariuszom za włożony trud, czas i zaangażowanie. W spotkaniu wzięła także udział Pani Elwira Gorwa-Wałkiewicz, koordynator wolontariatu Stowarzyszenia "mali bracia Ubogich". W trakcie swojej prezentacji dotyczącej współpracy naszych organizacji również wyraziła podziękowanie Wolontariuszom za udział w dotychczasowych akcjach na rzecz podopiecznych stowarzyszenia. Po części oficjalnej,  cały zespoł fundacji i Wolontariusze uczestniczyli w warsztatach integracyjnych.
Wszystkim Wolontariuszom i Sympatykom fundacji serdecznie dziękujemy za owocny w pomoc rok!
Życzymy także aby Wasze działania były źródłem radości i dumy, a każde dobre słowo i uczynek wracał do Was ze zdwojoną siłą.
Razem możemy więcej!