Fundacja partnerem w Światowym Tygodniu Przedsiębiorczości

W dniach 14-20 listopada odbyła się 9 edycja Światowego Tygodnia Przedsiębiorczości (ŚTP).

Fundacja Veolia Polska została partnerem tego wydarzenia, proponując różnego rodzaju wydarzenia.
Łódzkie biuro fundacji przygotowało specjalną propozycję dla osób zainteresowanych przedsiębiorczością i własnym rozwojem zawodowym. Wszyscy chętni mogli także skorzystać z sesji coachingu kariery, prowadzonych przez doświadczonego coacha oraz z indywidualnych konsultacji biznesplanów działalności gospodarczej. W Poznaniu przygotowaliśmy specjalną ofertę dla osób zainteresowanych udziałem w  warsztatach dotyczących rynku pracy. Warsztaty obejmowały tematy związane z budowaniem ścieżki kariery i dokumentów aplikacyjnych. Osoby uczestniczące w warsztatach wyraziły duże zadowolenie z możliwości skorzystania z nich. Ponadto przeprowadziliśmy warsztaty z Autoprezentacji dla uczniów klasy czwartek Zespołu Szkół Ekonomicznych
im. St. Staszica w Poznaniu. W Warszawie uczestnicy Światowego Tygodnia Przedsiębiorczości mogli skorzystać z indywidualnych konsultacji odkrywania mocnych stron i talentów.